Dersler ile Program Öğrenme Çıktıları İlişkileri
Ders Adı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Gıda Mühendisliğine Giriş 3 4 3 3 3 4 4 3 4 3 3 4 2 3 3
Mühendislik Etiği 3 4 4 3 4 4 4 4 3 2 3 4 4 5 3
Matematik I (Müh.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TURK DİLİ I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Yabancı Dil I (Zorunlu Hazırlık Programı Olan Lisans) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Fizik II (Müh) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Fizik II Laboratuvarı (Müh) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Matematik II (Müh.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TURK DİLİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Yabancı Dil II (Zorunlu Hazırlık Programı Olan Lisans) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Analitik Kimya 3 4 4 3 3 3 4 4 3 4 4 3 3 3 4
Organik Kimya 3 3 4 4 3 4 3 2 3 3 3 3 3 3 3
Teknik ve Mühendislik Çizimleri 3 3 2 3 3 2 4 3 3 3 3 5 3 3 3
Bilgisayar Programlama 4 2 3 0 4 3 5 5 4 5 3 2 3 3 4
Mühendislik Mekaniği 3 4 4 3 3 4 4 3 3 4 2 0 0 3 4
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Akışkanlar Mekaniği 4 4 4 4 4 3 4 4 3 4 3 1 3 3 4
Fiziksel Kimya 4 4 4 4 4 4 4 4 3 3 3 3 4 4 3
Mühendislik Matematiği 4 4 4 3 3 2 4 4 3 3 3 1 3 3 4
Malzeme Bilimi 3 3 4 3 4 2 4 3 2 3 2 1 3 2 3
Gıda Mühendisliğinde Etik 3 3 3 2 2 2 4 3 4 4 3 1 2 5 4
Gıda Mikrobiyolojisi 3 3 2 3 2 5 5 4 5 4 4 1 2 3 4
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı 3 3 2 2 4 5 5 4 4 3 3 1 3 2 3
Kütle ve Enerji Denklikleri 4 4 4 4 4 4 4 3 4 3 3 3 4 4 3
Termodinamik 4 4 4 4 4 4 4 4 3 3 3 3 4 4 3
Ekonomi 4 4 4 3 3 0 4 0 3 3 2 1 3 2 3
İstatistik 4 4 3 3 2 1 4 0 3 5 3 1 3 3 4
Gıda Mühendisliğinde Yeni Yaklaşımlar 4 4 3 4 3 2 5 5 4 4 4 1 5 3 4
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler I 4 4 4 3 5 4 5 3 3 3 3 2 3 3 4
Gıda Mühendisliğinde Tasarım 3 3 3 2 4 2 4 4 4 3 3 1 4 4 3
Soğutma Tekniği 3 3 3 2 2 3 4 3 3 2 3 1 4 2 3
Laboratuar Teknikleri 3 3 3 2 5 5 5 3 4 2 3 1 2 3 3
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler II 4 3 4 3 3 3 4 3 3 3 4 2 3 3 3
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler Laboratuarı 4 3 3 3 4 3 3 3 4 3 4 3 3 4 3
Staj 4 3 4 4 4 4 3 3 4 4 4 3 4 3 3
Gıda Katkı Maddeleri 3 4 4 5 4 4 4 3 3 4 4 2 4 3 3
Et Teknolojisi 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 2 4 4 4
Proses Tasarımı ve Kontrolü 4 4 4 4 4 4 4 4 3 3 3 3 4 4 3
Yağ Teknolojisi 4 4 4 4 3 3 4 4 4 4 3 4 4 4 4
Gıda Reolojisi 3 3 4 4 3 3 4 4 3 3 3 0 2 3 3
Hazır Yemek Teknolojisi 3 3 2 3 3 4 3 3 4 3 2 3 3 3 4
Su Teknolojisi 5 3 3 4 5 5 4 5 3 3 4 3 3 4 4
Gıdalarda Duyusal Analizler 3 3 5 4 4 5 3 5 2 4 3 5 3 3 4
Fermente Süt Ürünleri 3 3 4 3 3 3 4 4 3 3 4 4 3 3 4
Hububat Teknolojisi 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 2 4 4 4
Gıda Endüstrisi Atıklarının Değerlendirilmesi 3 2 4 2 3 3 3 4 3 3 4 3 4 3 3
Diploma Çalışması 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Peynir Teknolojisi 3 2 2 3 4 2 4 3 2 4 4 2 4 3 3
Geleneksel Gıdalar 3 2 4 4 3 4 3 3 3 3 4 3 4 4 3
Gıda Ambalajlama ve Depolama 4 3 3 3 4 3 4 3 3 3 2 4 3 2 4
Yeni Ürün Geliştirme Yöntemleri 4 3 3 3 4 2 3 2 4 3 2 3 4 3 3
Özel Gıdalar Teknolojisi 4 3 3 4 4 3 3 2 3 3 4 3 2 3 3
Temel Bilgisayar Teknolojileri 3 3 3 2 3 2 5 5 5 5 3 1 3 2 3
Yabancı Dil III 3 3 2 2 1 2 5 4 3 3 5 1 2 3 3
Yabancı Dil IV 3 3 3 2 2 3 4 4 3 3 5 1 3 3 2
Kimya Laboratuarı 3 3 3 2 3 5 5 3 3 2 2 1 2 4 3
Fizik I Laboratuvarı (Müh) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kimya 3 4 4 5 4 3 4 4 4 3 4 2 4 3 3
Fizik I (Mak+EEM) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Biyolojisi 4 3 1 1 2 2 2 2 4 1 2 1 2 2 2
Gıda Mühendisliğinde Tasarım Uygulamaları 4 4 5 5 2 4 5 5 4 5 5 5 4 5 5
İş Hukuku 1 1 2 3 1 3 3 3 5 3 4 1 4 5 5
Gıda Teknolojisinde Yeni Yöntemler 4 4 3 4 5 4 3 4 3 2 3 1 3 4 4
Fonksiyonel Gıdalar 2 2 1 1 2 1 4 5 5 4 4 0 1 0 2
Su Ürünleri Teknolojisi 3 3 2 3 1 3 3 2 4 2 2 1 3 4 4
Gıda Muhafaza Teknikleri 3 3 3 2 2 2 3 4 4 3 2 0 4 2 4
Gıda Teknolojileri Laboratuarı I 4 3 3 2 4 5 5 5 5 3 3 0 2 2 5
Gıda Güvenliği 4 3 2 2 3 1 5 5 5 3 3 0 4 3 4
Isı ve Kütle Transferi 3 4 5 4 3 2 4 4 4 3 3 0 4 0 2
Proje Hazırlama Teknikleri 3 3 3 2 4 3 5 2 0 2 2 1 4 2 4
Gıda Analizleri 3 3 2 2 4 5 5 5 4 4 2 0 1 1 4
Gıda Teknolojileri Laboratuarı II 4 3 3 2 4 5 5 5 5 3 3 0 2 2 5
Reaksiyon Kinetiği 3 4 3 3 2 2 2 4 4 2 2 1 2 1 1
Gıdalarda Renk 4 3 4 5 5 4 5 5 4 4 5 2 4 3 4
Meyve Sebze Teknolojisi 4 4 4 4 4 4 4 4 3 3 3 3 4 4 3
Enzim Bilimi 4 4 4 4 4 4 4 4 3 3 3 3 4 4 3
Beslenme İlkeleri 3 3 3 3 4 4 4 4 4 3 3 3 4 4 3
Girişimcilik ve Liderlik 3 4 3 2 2 3 4 4 0 0 0 0 5 5 5
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon 3 2 4 4 3 3 3 2 3 4 3 4 3 2 3
Gıda Kalite Kontrol 4 2 4 3 3 2 4 2 3 4 2 3 3 4 3
İş Sağlığı ve Güvenliği 2 4 2 3 3 4 2 3 4 3 4 3 3 3 2
Endüstriyel Mikrobiyoloji 2 3 2 1 2 2 3 3 3 2 1 1 4 3 2
Staj 4 3 4 4 4 4 3 3 4 4 4 3 4 3 3
Fermentasyon Teknolojisi 5 3 4 4 2 3 4 2 3 3 4 4 3 4 4
Gıdaların Pazarlanması 3 3 4 4 2 3 2 4 4 4 3 3 3 4 3
Süt Teknolojisi 4 4 4 4 3 3 4 4 4 4 3 4 4 4 4
Gıda Kimyası 3 3 2 2 3 3 4 3 4 3 4 2 4 3 4
Genel Mikrobiyoloji 3 3 3 2 4 5 5 4 4 3 4 1 2 3 3
Enstrümental Analiz 4 3 4 3 5 5 5 4 5 3 3 1 3 3 4
Gıda Biyokimyası 3 3 2 2 3 3 4 3 4 3 4 1 3 3 2
Diploma Çalışması 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0